Jag visste väl längst innerst att utan blogg går det bara inte att vara, så nu sitter jag här med värsta skrivklådan och skrivlusten. Dessutom så känns det riktigt bra att bara vara annechristine, och inte TantGlad. Lite kul med förändringar ibland.


Men nu till något annat. I morse då jag hämtade tidningen så tog jag på mig min stora men mycket mysiga morgonrock...En sån där fleesrock. Men den är såååå ful att den tål bara ses av gubben min. Den är liksom så ful och urtvättad men skööön. Hursomhelst så hade jag på mig den då jag skulle hämta tidningen. Men då jag "nästan" var framme vid brevlådan kom det några pigga hurtiga människor som var ute på nån motionsrunda sju på morgonen. Ibland vill man inte möta nån....speciellt INTE i världens fulaste morgonrock, så jag slet fort som f-n upp all reklam samt dagstidningen som låg blöt längst ner i brevlådan och så kutade jag in och slängde igen dörrn. Dom trodde nog jag var lite knäpp.....för det såg nog lite lustigt ut.

Reklamen ska vi bara inte prata om. Bär i väg och slänger flera kilo i veckan. Så himla onödigt.  Så mycket papper .

Näe hörrni...idag regnar det och så grått det är ute .  De sista bladen flyger ner som små flygplan mot backen. Lite vemodigt åxo.Det  går liksom inte att vara ute nåt. Vi har tagit undan de flesta utemöbler nu....slängt in några stolar och ställt undan kärl och några krukor som först för titta fram nästa sommar. Men nu först är det höst, och visst är vi väl lite lyckligt lottade som får vara med om fyra årstider ändå. Det finns ju väder för alla.

Nä nu får jag ge mig med mitt skrivande för idag. Ni får ha det så gott och kram från TantGl....annechristine menar jag ju  ;-) 

.
All dess reklam....ojoj
 


Hejsvejs.... Vi syns en annan dag