Gokväll alla kära

jag har blivet lite dålig med att uppdatera här i bloggen. Skriver och besöker er mina bloggvänner alldeles för sällan,  så igentligen borde jag skämmas. Men så kan det bli ibland. Får skärpa till mig för det finns så många fina bloggvänner som är värda ett litet besök. 

Nu tänker jag backa tiden några timmar. Satt och lyssnade på radion i eftermiddag då jag körde bil. De pratade om husdjur. Gulliga husdjur och om vi lyssnare hade nåt att berätta (nån historia) kring husdjur. Det var då jag kom å tänka på en liten grej.....

Jag ville ha ALLA djur hemma hos mig då jag var liten. Jag älskade alla och jag tjatade om humlor, fåglar, möss, hästar, hundar , ja alla möjliga och omöjliga djur.

En gång så hittade jag en skadad fågel. Tog hand om den och satte fågeln i mitt lilla växthus. Trodde den skulle få vila upp sig där inne i värmen och bli frisk. Men den blev sjukare och sjukare och gissa så ledsen jag blev. Fågeln var ju vild så även om den hade blivet frisk så hade jag inte kunnat tagit hand om den. Men jag ville ju så gärna rädda den.

Det är nog lugnast med tamdjur. Det slutade med att jag blev kattägare. Katter är så underbara och kärleksfulla individer och alla har sina egna personligheter. Vi har tre katter och alla tre är olika.

Nä nu rusar tiden iväg så jag får nog säga gonatt till er alla. Drömlandet väntar runt hörnet. Alldrig  kan man veta i förväg vad som händer där. Men spännande är det. Tror jag vill drömma om sommar i natt ....undra om det blir så??? Vem vet?


Får bli en kattbild i min blogg ikväll.  Lilla busiga Doris som är sååå nyfiken av sig och hon är jätteduktig på att öppna dörrar. Men nu....Natti natti alla kära.