Här följer nu fortsättning av min egna berättelse Tidig morgon. Fortsättning från den 6/11.

 

                 Del 4.

 

Plötsligt så står jag utanför den dörr vart gråten från ett barn kommer ifrån. Jag hör hur en dörr öppnas nere i huset. Jag känner hur jag skakar av rädsla i hela kroppen. Jag kan nästan inte andas.....andas då, jag måste andas. Min flåsiga nervösa ljud börjar nu att höras som ett eko. Jag måste ta det lugnt nu. Innanför dörren gråter ett barn, jag måste samla mig nu, jag måste in till gråten, jag måste hjälpa flickan.

- Hallåå...Skriker en bestämd och en elak röst från nervåningen.

Jag måste in till flickan nu NU! nu måste jag få upp dörren. Jag känner på dörren men den är låst. Jag hör hur det knarrar i trappen och jag hör hur den som jag tror den elaka mannen är på väg uppför trappen. Jag rycker ännu mer!!!!!

Dörren öppnas, och jag skyndar mig och stänger dörren igen. Jag ser då hur flickan som jag hört gråta krypit in i ett hörn. Flickan ser lika livrädd ut som mig. Jag känner hur hela min kropp skakar. Den skakar så jag nästan svimmar.

Flickan tittar på mig, och det känns som världen stannar för några ögonblick. Ljudet ....allt blir tyst. Allting stannar upp och det blir bara vi två som existerar. Sekunderna går........våra hjärtan slår. Nu är vi tillsamans och inget kan hända oss, för nu är vi tillsamans.

-Öppna......ÖPPNA...

Mannen skriker utanför dörren...........

 

 

Detta var en påhittad och en berättelse skriven av mig. Fortsättning med del 5 kommer inom kort tid, som då är det sista delen.