Halloj alla kära.

Tänkte att ni är det dags att plita ner några rader i min blogg så ni ser att jag lever. Är alldeles för osynlig i min blogg nuförtiden. Hinner liksom inte med den. Men nu är jag här och jag hoppas att ni mår bra. Vi har ju kylan som har lagt sig över vårt avlånga land. Till veckan sveper rysskylan in och vi får en isvecka. Låter ju hiskeligt jobbigt hörrni. Men det är bara att klä på sig och se Glad ut för det finns ju alltid nåt positivt . Det här är ju sista vintermpnaden för till veckan kommer härliga mars. Visst är det härligt. 

 imorse då vart det snabba steg framåtillbaka till postlådan som knappt syns (är vit) bland all snö. Det är mycket nu.  Förra veckan så hade en älg gått ner sig i bäcken. Det är synd om stackars djuren när det är så mycket snö överallt. Några stackars rådjur sprang lite förvirrat framåtillbaka på gatan en dag. Det är ju så mycket snö överallt. Fast nu ska jag inte klaga nå mer för nu ska ni få se vilken vacker vinterdag det var hos mig idag söndag. Vaknade till -23 kalla minusgrader men inne har man ju det gott. Solsken hela dagen. En stor strålande sol som lyste upp det vita och glåmiga ansikten som törstar efter sol såhär års. 


 


 

 


 Ibland har man så mycke spring i bena att man bara måste hoppa å ha sig. Vintern är ju rätt fin men hård mot oss. 

Det blir inte bättre än såhär ikväll för nu måste jag natta mina två blå. Det kommer ju en ny vecka och i morgon är det jobb. Sömnen blir viktigare ju äldre man blir.


Vi hörs hörrni.

Kramelikram !