För ett par år sedan så  rockade jag sockorna redan 21 februari här i bloggen. Men så fick jag en kommentar att jag var ute 1 månad för tidigt. Det är bra med observanta bloggvänner, men i år då rockar jag på rätt dag som är idag. Lite svårt det där att hålla reda på alla dagar kors och tvärs speciellt födelsedagar. Till och med sin egen kan det vara svårt att hålla reda på....åtminstone hur gammal man är. Vilket år det är "ÄR " svårt att hålla reda på det med. Jag har lite svårt fortfarande med 2018.  Men man vänjer sig väl. Men nu åter till min RUBRIK. Ska försöka att hålla dendär röda tråden i inläggget ni vet. 

Tycker , att rocka sockor borde vi göra varenda dag. Vi är ju olika alla dagar. Vilken tur vi inte är kopior för vem vill vara och leva som en kopia? Vi ska vara stolta för det vi är. Kommer ihåg när jag var liten och det kom en utlänning till byn. Lite mörkare i hyn och jag hade ju bara sett dessa mörkhyade på Tv:n. Oj vad man tittade. Det var ju inte så vanligt med folk från andra länder som bor här som nu idag. Man reagerar inte nu. Det är ju så vanligt. Men här ska vi åxo komma ihåg att vi är olika. Vi har olika färg på vår hy men alla har samma rätt tycker jag.

Näe hörrni. Nu är det slutrockat för idag. Det ska bli te och mackor här och jag är himla hungrig ikväll ska ni veta. Det vart knappt nån middag så det får väl jag ta igen ikväll. Sen kuddkram. Ska upp tidigt så vid min ålder behövs all skönhetssömn man kan få.


Hejsvej  och hörrni...Rocka på.