Kockar växer inte på träd...hemma då är det jag som är kock, men i helgen så strejkade kockan nämligen och föreslog ett besök hos någon av vår stads restauranger. Det finns en del att välja på.....men min gubbe och jag är lik i det mesta..Vi gillar samma mat dessutom. Jättebra det där med att vara lika. Jag tror på "lika barn leka bäst" , men hursomhaver....

Vi hade beställt bord och fick ett lyckat sånt. Sist fick vi sitta och glo in i väggen. Det blir lite trist liksom. Det är tur det finns fina målningar att titta på där på kina-reausturangen, för det var dit vi gick. 

Jag är lite feg när jag ska beställa, och väljer alltid samma sak, för tänk om jag väljer nån ny rätt och inte tycker om?? Men om finge provsmaka och känna om det smakar bra så....

Efteråt fick vi paltkoma av allt gott. På Kina får man portioner som är XXL....min portion skulle räcka till en hel familj, och den smällde jag i mig alldeles själv. Att man inte skäms när så många i världen svälter. Tog mig på magen när jag ätit klart och förklarade för min gubbe att jag tror jag spyr så mätt är jag. ...eller var, ...äh..strunt samma gott var det. Mätt är vi fortfarande.


 Får bli en bild på min gubbe ikväll. 

 

Finns mycket fint att titta på inne på kina.


 


Nu lär det dröja innan det blir nån mat ute igen. Det är rätt skönt att lägga sig på soffan efter maten åxo. Det kan man INTE göra då man är på restaurang.


Nä nu är det bäst jag tar och sätter P..Det är jobb i morgon och tidigt ska jag upp. Långt före tuppen så Tjingeling alla.