Innan jag gör helg Så fick jag för mig att skriva lite i min blogg. Börjar bli bättre å bättre att blogga nu, men mina besök hos er mina kära är ingenting att skryta med. Hur det kan bli ? , men ni ska veta jag uppskattar ALLA ni som kikar in här och plitar ner några rader. 

Nu till något helt annat och nämligen håret. Alla som känner mig vet hur noga jag är med håret. Alla strån ska vara på rätt plats, och ska man vara fin får man lida pin och det är nåt som stämmer. Men man kan få känna sig dum åxo.

I morse var det dags igen för en hårtvätt. Efter tvätten så var det dags för härlig så fram med föntorken, hårmoussen , och lite annat tills allt var klart , och det var dags för en liten shoppingtur till vårt köpcentra. Hade min kära gubbe med mig som märkte att jag glömt kvar en hårrulle i håret. Men då minsann ville jag bara gömma mig och göra mig osynlig för tänk....ja tänk hur många kan ha sett mig. Men å andra sidan är det FREDA, å glader och ledig är man  så det får man väl bjussa på. När man var liten och gick i skolan så fanns det nåt som hette roliga timmen på fredagar, så......Vi kan väl säga att det var så det var idag med hårullen. Jag menar....folk fick sig ett gott skratt 

Min gubbe och jag fortsatte som inget hänt då vi råkade passera carolina Gynning butik i köpcentra . På skylten stod det att hon skulle dyka upp vid 15 . Klart vi måste få se en glimt av henne....denna snygga Gynning var ännu snyggare i verkligheten. Nu tar vi några bilder.


 


 


Vilken snygging hörrni.


Jag som är så snål med inredningsköp tyckte väl ändå att....nåt kunde jag väl kosta på mig, och då bidde det ett ljus. Ljuset var nog billigast i hela affären skulle jag tro . Tja....ibland får man kosta på sig  ;-) .


Näe hörrni..grått grått grått ska det bli i helgen, men då får man väl ta på sig ett soligt humör....det blir inte bättre än man gör sig. Ha det gott så syns vi.

Nu kör vi helg.!!


 

KRAMELIKRAM