"Mysiga dagar" blev min rubrik för kvällens inlägg. Ja just det....det är kväll då jag skriver och på Tv:n är det nyheterna  . Det är det vanliga tugget om regeringsbildning. De har hållt på i månader nu utan att de kommit någon vart. Att de inte kommer överens. SD vill de inte veta av...ändå har många röstat på dem , borde inte de rösterna räknas. Men nu var det inte politik jag skulle skriva om, så nu lämnar vi politiken.


I morse då vaknade jag med ett brett leende på munnen då jag efter en natts God sömn insåg att jag hade en ledig dag idag. Jag jobbar var 3:e helg, och nu då jag ska jobba helgen så är jag ALLTID ledig torsdag. Det är jätteskönt med en ledig dag mittiveckan. Man kan uträtta en massa saker.....viktiga saker, eller oviktiga saker som att unna sig lite go fika på cafe.   Det blev tårta och kaffe.


 Ser ni så gott det ser ut. Slurp och mums mums.


Mysigt där inne på cafét var det åxo.


Det är skönt att bara sitta och njuta en liten stund  , vollangerna kring magen hade jag inte en tanke på inte.


Men vi....jodå...min gubbe räknas in åxo....Vi har pysslat lite här hemma....utomhus alltså. Jag har åxo planerat vart granen ska stå. Har ni tänkt på att vi närmar oss julen med stora stormsteg nu. Bara två veckor kvar till första advent, och på lördag har vi ljuslördag i min stad. Man tänder upp all julbelysning och så vackert det är  . Man blir nästan religiös.


Det var vackert i morse åxo här hemma. När man öppnar ytterdörren en vacker höstmorgon och när man får syn på en vit frostig gräsmatta.....Det ser ut som snö liksom, då tycker jag att det är otroligt...för inte oooootrooooligt vackert. Fick hämta min kamera för att föreviga stunden. Morgonstund har guld i mund...eller var det mun..? Är lite osäker där. Men strunt samma för här kommer det bilder.


 

 

 


Man njuter....

Ja...Det var väl allt för idag det. Jag började för en halvtimme sedan att skriva, så nu börjar jag att få skrivkramp..bäst att lägga undan datorn och se om det finns nåt att titta på , på Tv:n. Det visas ju bara matprogram nuförtiden, så det finns inte så mycket att titta på....jo..bytt är bytt , är väl ikväll..eller ? Ska fixa lite kvällsfika först. Det blir gott för magen.

Ha det så gott, och tusen tack för att ni orkade läsa mim blogg ända ner hit. Det vart mycket idag.


TJINGELING !