Halloj alla. Tänkte att nu ikväll då jag ändå är för trött för att göra nåt vettigt , så kan jag lika gärna roa mig med att plita ner några rader i min blogg. Blogga blir inte så ofta nuförtiden. Det bara är så . Det här med medier tar alldeles för mycket tid. Men ibland så...


Men då fortsätter vi....eller hur,? För om jag ska hinna allt jag ska göra innan jag tar John blund i hand så äre bäst jag skyndar lite långsamt.

Idag fick min gubbe å jag lite lust att ut å åka en sväng, så blev det och gissa så fint det är nu. Allt det där trista bruna har plötsligt fått färg, och ute i naturen ståtar färgprakten grönt och blått. Nu tänker jag visa lite bilder innan jag säger godnatt här i min blogg.


Så här vackert är det hemmavid.

 


 


Har ni sett vilka vackra färger 


Bättre än så här blir det inte ikväll. Ska titta in hos er i helgen. I era bloggar. Så vi säger hej så länge .


 Vackert mitt i Maj. Min födelsedags månad