Halloj alla fina.

Kul att ni tittar in i min FotoBlogg. Min tanke var att flytta från TantGlad och byta till mitt gamla bloggnanm som var " annechristines" men se.....det gick inte. Plötsligt kändes det sååå fel, att TantGlad får fortsätta att vara mitt bloggnamn.

Eftersom jag vill utnyttja denna blogg ( min gamla) på bästa sätt så kom jag på nåt. FOTO. Gillar ju att fota. Så då får bloggen " annechristines" bli helt enkelt en fotoblogg. Det känns dessutom bra att ha en blogg där man BARA har foton. Lite ordning och reda liksom. Men nu då jag har min blogg TantGlad så har jag fullt upp med den bloggen. Där skriver jag om allt som händer under vardagen så blir det lite foton i denna blogg då jag känner för det. När jag får lust.

Ok....då kör vi väl då. Nu har jag ABSOLUT inte någon jättebra kamera utan bara min mobilkamera att fota med. Tycker det är praktiskt.

Välkomna!


I detta inlägg så blir det bilder huller om buller om ni förstår. Ingen ordning alls. Men ordningen kommer då jag har kommit mig mer in med bloggen. Lite bilder från sommar  här.
Sådär ja.....nu får det räcka för i dag. Lite blandat som sagt.

Kramelikram.