Nästan glömt att jag har en blogg, men nu är jag här. Livet rullar på och jag har semester. Jodå...inte så långt kvar tills jag börjar att jobba igen, men det känns som om att jag varit ledig jättelänge, så vad har hänt? ..semestrar brukar ju försvinna..rätt som det är så är det dags för jobb igen.

Funderat lite över bloggen..jag betalar för 1 år, och då kan jag sätta in bilder och skriva rätt mycket men......lusten, den finns inte längre i att skriva. Den är som bortblåst

Så....vad gör man, jo....det blir nog som så att jag lägger ner bloggen helt och det här med skrivandet. Men hur och när det vet jag inte. Jag har skrivet för att jag tycker det har varit roligt. Roligt roligt men.....var tid har sin tid. Men tackar alla som kikat in här. Ser jag ligger i topplistan trots jag inte varit aktiv, så det måste ju betyda att det finns några av er som kikar in här. Tack till er. Hoppas ni ger nån kommentar så jag kan tacka er.

Tja...vad har jag haft för mig då?? Jag har semester och visst..det händer saker på hemmaplan. Visar lite bilder.

 

Motion har blivet viktigt för mig. Man måste ju sköta sin kropp. Man lever ju inte för all evighet men man kan göra sitt bästa för att försöka leva länge.

 

En bättre å i sommar. Nisse vilket kanonväder. Det var så stilla och vattnet såg så fridfullt ut. Inte en våg hörrni.

 

Härliga dagar hemma. Det är väl det som är bäst hemkär som jag är. Älskar mitt liv hemma. Längtar inte bort

Lite till har jag väl åxo hunnit med, men det tar jag inte här. Det behåller jag för mig själv.


Ha nu det gott alla. Katten har snart ätit upp min bl8mbukett. De kan de små liven. Inte skäms de heller. Kram på er alla och ha en fortsatt fin sommar.