Halloj på kvällskvisten. Det är jobb imorgon så vid den här tidpunkten...kl är snart 21...9 på kvällen så här jag bara lyckats slumra till 2 ggr i soffan ikväll. Men visst är det konstigt ändå....fastän man är utsövd...sovit gott och varit ledig så känns det som om nån jobbat som skogsarbetare i helgen. Märkligt detta.

I morgon är det ny vecka, å jag har massor att Gjöra.Den här helgen gick alldeles för fort....2 grisblink och den var över.

Måste erkänna att det är ändå kul att blogga även om det är alltför sällan nuförtiden. Tittar alldeles för sällan in på era bloggar...några kanske slutat blogga medans andra håller bloggen igång. Ska kika in hos er.

Katten ligger bredvid mig i sängen. Myser och mår gott. Själv är jag nyäten..jo...det blev en sen middag ikväll...det bara blev så. Äta på kvällen är inte alls bra. Man blir trött , sting och mätt. Att man aldrig lär sig.

Nä...nu får ni ha det gott på nya veckan. Veckorna går fort...Vi är redan inne på mitten av mars, och hos mig är det vinter....eller vårvinter som vi säger i norr. Men allt går....snart här vi vår. Blir nåt att se framemot.

Kramelikram alla ni som tittar in. Vi syns....framöver nångång när skrivklåda slår till, som sker alltför sällan. Men det blir som det blir.

Gonatt.
Från doris å mig.