Halloj så här efter helgen på en tisdag. Tänkte faktiskt plita ner några rader igår måndag här i min blogg, men så dök det upp lite andra småsaker som gjorde att det blev som det blev , men blev inte som det borde.

I morse då drog jag på mig mössan då jag skulle åka i väg till jobbet. Bara sådär hörrni  . Det var annat i min ungdom när man var tonåring. Den där mössan ville man ju inte alls veta av då . Man drog på sig den då man skulle gå iväg till skolan, men sen....då man inte syndes hemifrån , och då man närmade sig skolan åkte mössan av. Fortare än kvickt. Man frös heller, än att känna sig varm om knoppen. Allt för att se cool ut.


I dag har man bättre förstånd, och förstånd kommer med åren......eller......?? Tycker det är jätteskönt med mössa. Du slipper fixa till håret. Det är bara att köra på  . Mössa på  . Men nog om detta, för så mycket bättre än såhär blir det inte idag. Det är jobb i morgon så jag behöver min skönhetssömn. Ju äldre man blir, ju mer för man sköta sig och förståndet...Det kommer med åren.


Må så gott så syns vi hörrni. Å glöm inte....Mössa PÅ .