Halloj.

Ja...Jag är så himla dålig på att skriva nuförtiden men ikväll fick jag ett ryck

  Det är ju så himla torrt i vårt avlånga land och som följd av det varma och torra vädret har vi eldningsförbud i hela landet. På vissa ställen får man inte elda eller grilla på sina egna tomter och som jag själv bara tycker är rätt. 

I förrgår så var jag in på en affär där man kunde köpa 3 grillpåsar till priset av 2 så jag tog tre påsar och ställde mig i kassakön. Kände mig lite obekväm då jag sneglade lite bakom mig för att se hur lång kön var. Den var lång och ALLA tittade på mina grillpåsar och tänkte nog var är det för idiot som ska grilla NU! ..

Där stod jag och kände mig som digerdöden

Kom åxo på att jag behövde tändningsvätska så jag så till kassörskan när det blev min tur att jag måste springa efter tändningsvätska. Det gick bra. Men alla människor som stod i kön lyfte på ögonbrynen och snörvlade ihop munnen ...nu var det nära att många grodor skulle flyga ur alla munnar, men snabb  som jag är betalade jag och rusade ut till bilen.


Slängde in all kol, mat och kikade lite runtomkring mig. Där stod ett gammalt par runt Ica butiken och glodde MYCKET på mig. Men som sagt.....ingen fara vi grillar här hemma för då får vi hela grannskapet efter oss. Dom ser ALLT  :-D 

Man får passa sig .......