Halloj på nya veckan. Det blir ett mini-inlägg ikväll för vet ni....jag har kokat mig lite te och gjort några goda mackor som jag ska smaska lite på innan jag grottar ner mig  i soffan ikväll . Tänk vad bra man har det nuförtiden då man slipper kliva upp för att byta tv-kanal. Det var ju så förr. Man fick gå flera meter från soffan för att stänga av Tv:n och gud så jobbigt det var. Tänk när man satt och halvsov och vart tvungen att kliva upp. Dessutom fick man ju se myronas krig varje kväll för vid 22.00 tiden så sa hallåan gonatt till folket. Nog är det bättre nuförtiden . Nu kan vi se tv när vi vill, det är bara ett problem....Det är alldeles för många tvkanaler. Man hinner ju inte se allt , så igentligen räcker det med tv1 och tv2 som vi hade förr. Nog om detta.

Nu tänker jag sprida lite glädje för visst blir man glad av sånt såhär på den nya veckan .  

KRAM och ha en jättefin ny vecka och kom ihåg......att kunna, och att vilja glädja någon annan människa är bland de finaste egenskaperna som man kan ha.