Halloj alla kära.

idag är det en såndär härlig och ledig fredag, fast jag har haft lördag hela dagen. Visst är det märkligt det där.....Hur kan man känna hur vissa dagar känns som andra dagar. Kanske jag måste ta det igen så ni fattar vad jag menar. Vi tar det från början.

igår t,ex så känndes det som om det var en måndag . Det känndes som om jag hade en låååååång vecka framför mig. Men det är ju såna dagar man blir lite extra glad då man inser att man har fel. Idag känns det som en lördag.  Fast då jag inser det är en fredag så känns det genast bättre för nu har jag ju två långa härliga och lediga dagar kvar av helgen. Det finns alltid nåt att vara Glad över ska ni veta.

just nu sitter katten bredvid mig och jag mumsar lite på en tårtbit. Ni ska tro att katten kisar med ögonen sådär trånande som bara katter kan göra. Nu gäller det att vara sträng som matte å det kan vara nog svårt det när man vill skämma bort dem.

Klockan tickar .....ute är det massor av snö och snöhöger finns det överallt. Nu skulle man vara barn. Tänk vilket snöparadis det skulle va. Jag menar....när man var liten så grävde man grottor i snöhögagna och så kul man hade det. Rosenröda kinder fick man på köpet, men nu..... Vetni....jag har inte sett en endaste unge göra nåt sånt....det är så barntomt ute nuförtiden . Nä...nu ljög jag....kom ju på att jag såg ett fruset barn ute på gatan i förrgår men då var det -18 så det var ju lite konstigt men då jag tänker efter så gick barnet antingen hem till sin dator eller bort till någons dator haha....hmm.

Nä nu ska jag inte surra nå mer med er idag. Det är ju fredag så det är dags för freddagsfeeling. Måste dricka upp kaffe och äta upp tårtbiten åxo. Det är härligt med fredagar och härliga helger. 

Hej svejs!!


 Dom där långbena är mina.  Staden är Sundsvall (min stad) och Norrlands huvudstad. Snö har vi Gott om så ut och lek alla...bygg grottor och passa på att ha det lite roligt på vintern