Halloj alla.


Nu måste jag börja mitt inlägg med en liten förklaring så alla ni mina kära nya och framförallt alla mina gamla läsare med en förklaring varför jag fortsätter här i annechristines blogg och varför jag inte fortsätter att skriva i TantGlads blogg då mitt bloggnamn har varit TantGlad i 4 år. Det är så enkelt som..


Jag kände helt plötsligt för en liten förnyelse och omstart för bloggen. Älskar ju att skriva och tanken då jag la ner min gamla blogg var väl att sluta helt med TantGlad. Inte sluta skriva på sikt....nejdå..bara en liten förnyelse nångpng i framtiden och den gången är här nu. Allt skedde rätt snabbt , för det är så svårt att låta bli att skriva. Så nu är jag tillbaka , fast i den här nygamla bloggen där jag bara visat bilder. Bilderna får vara kvar. Min gamla TantGlad blogg får åxo vara kvar. Så kul att titta tillbaka i min gamla kära blogg. 


Nä hörrni...nu ska jag försöka att fixa headern och designen i den här bloggen så får vi se hur det blir. Jag bloggar nog inte lika mycket som förut i framtiden då jag måste hinna med min familj åxo. Men nog kommer jag att skriva lite nu och då allt.

Nu sätter jag P. Det är dags för jobb och jag måste hinna dricka mitt morgonkaffe innan jag sätter lite fart.


HEJ PÅ ER!!