Satt och funderade på uttrycket "envis som en åsna" häromdagen och försökte liksom bli lite klok på varför det heter så?? ... ibland stämmer det. Nu vet ju inte jag hur en åsna är inte. Men jag kan vara envis som en åsna då jag tänker efter ,och vad som hände häromdagen.

Jag skulle promt handsy och folla upp ett par vårgardiner som ligger och skräpar i garderoben. Det är ju snart dags för vår. Inte för att det finns nån vårkänsla presis , men den kommer......våren. Det måste vi tro på.

Tog fram sytråden och nålen. Inte var det det lättaste inte att trä igenom tråden  genom hålet. Hålet på nålen var ju skitlitet. Tog på mig glasögonen ,men fick knappt igenom tråden trots jag hade glasögonen på mig. Jäkla tråd och nål och gissa som jag svor hörrni. Nu är det tur min gubbe hör lite dåligt för han gillar absolut inte svordomar. Men ibland så ...

En annan dag hade jag lagt bort en dagstidning hör hemma och gissa vad skogstokig man kan bli när man vet att man inte slängt den.  Jag letade överallt. Den skulle  bara fram. Vet ni.....den kom fram till slut efter 1 timmes  tokletande . Ja, ibland är det tur man är envis. Värre vara dumtjurig.


Nä nu ska jag inte surra nå mer ikväll. Är ju en ny vecka och kvällen är snart slut. Dags för törnrosasömn krama kudden och drömlandet. Sov gott alla fina.