Här fortsätter min påhittade berättelse

   En tidig morgon del 3. I föregående in

   lägg hittar ni vad som har hänt!

 

 

Efter en stund hos min vän, vill jag nu bara gå hem. Jag vill se vad som hänt den lilla flickan ute i skogen i den bruna stugan med en massa mossa på taket. Jag känner jag är riktigt, riktigt nyfiken.

Jag säger hejdå till min vän som igentligen vill jag ska stanna ett tag till, men eftersom jag bara måste gå i genom skogen för att se vad som hänt flickan så bestämmer jag mig för att gå. Min vän talar väl till mig och poängterar bestämt!

- DU FÅR BARA INTE GÅ FÖRBI DEN DÄR STUGAN, DU FÅR INTE GJÖRA DET!

Men jag lyssnar inte och tycker det blir skönt att få gå i väg. Vad vet min vän igentligen om detta? varför försöker hon att hindra mig för?

Så var jag äntligen på väg in i den stora mörka skogen som luktade mossa och blöta löv. Solen strålade svagt genom träden och känslan av naturen blev total. Fåglarna nästan tävlade om vem som sjöng vackrast. Den ene efter den andre....kvitterekvitt...kvitterekvitt.

Så kommer jag fram till stugan. Jag känner ett stort obehag då jag försöker att smygtitta in genom fönstret. Törs jag....eller törs jag inte. Jag känner nervösiteten strålar genom hela kroppen. Men jag måste ju försöka att komma in i stugan. Jag närmar mig dörren och märker den står öppen, då en springa syns tydligt.

Jag öppnar dörren...försiktigt försiktigt...Jag går in i köket och hör att nån gråter, men från vart. Jag kikar upp i den gamla trappen som verkar rasa villken minut som helst. Vågar jag gå upp till övervåningen.

Jag bestämmer mig för att ändå gå upp på övervåningen. Jag smyger mig upp sakta, sakta...Jag hör ett barn inne i nåt av rummen...Så står jag där, utanför den dörr jag hör vart det gråtande barnet befinner sig.

Plötsligt plötsligt..........

 

 

Detta var en fortsättning på min påhittade historia som efterföljs av 2 delar till. Del 4 fortsätter vid nåt tillfälle framöver. Hoppas att ni gillar min berättelse?

 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla !!