Halloj alla kära. 

Ett tag var jag rätt oflitig med att skriva något här i bloggen, men nu känns det som om jag kommit igång och inte får nå stopp. Vad kan det bero på hörrni...Kanske det beror  på vintern, och att det inte finns så mycket annat att pyssla med . Dessutom har vi en kall kväll ikväll och klockan är inte mycket och vi har -22 just nu. Vilken tur man har tak över huvudet.  Som sagt så finns det alltid något positivt att vara glad över. Det blir inge bättre av att klaga . Det enda som händer när man klagar är att det bllir outhärdligt. Det är en kännsla som som inte känns bra inte. 

Katten däremot har fått fnatt ikväll. Min nya trasmatta har plötsligt blivet en jätterolig leksak. Claudine härjar och har sig. Mattan får inte ligga still utan så som hon busar så flyttar den sig lite hela tiden. Dom är roliga. Inte bara roliga utan underbara djur. Dom är så kärleksfulla och visar värkligen sin tacksamhet mot oss människor.

Men åter till snön. Vi är liksom lite insnöad här hemma. Tror alldrig jag varit med om så mycket snö. Nu ska ni få ett bildbevis för bloggar man så fotar man å jag är snabbt framme med kameran minsann. Men bilden är tagen innedrån bilen. Min kamera fryser så lätt å när jag tog bilden nu på eftermiddagen efter jobbet var det runt -14 å det räcker till för att min mobilkamera lägger av.


 


Har ni sett.   Men vet ni....det finns alltid nåt att vara glad över, imorgon har vi första mars. Det känns sååååå bra. Nu fattas bara några värmande plussgrader men det är väl snart fixat för efter snö kommer tö.


Näpp. Nu tänker jag krypa ner i min varma säng och tänka på vad bra jag har det här inne i värmen. Som sagt ..(är jag tjatig?) Så finns det ALLTID något att vara glad och glädjas över.


Vi syns i mars hörrni..