Sitter nu...nej nu ljög jag. Jag ligger nämligen och skriver från min säng sjuk . Ni läste rätt. Inte ofta jag är sjuk inte, men lagomt till jul och nyår så ska man naturligtvis åka dit på magsjuka eller förkylning. Så nu ligger jag i sängen och är magsjuk idag, tycker jättesynd om mig. Men nog om detta.


Men hörrni...vilket År 2018 har varit. Ett riktigt extrem år . Året började ju med en massa snö som aldrig ville ta slut. Sen vart sommaren sååå varm som jag...säkert fler än mig aldrig upplevt här på dessa breddgrader.

Året har slutat tragiskt. Den 19 december alldeles före jul gick min kära mor bort. Så det här varit ett tufft år. Men jag tror på 2019. Tror det blir ett bra år.


Nä..nu måste jag vila. Det är så när man är sjuk. Orken är slut, och inte behöver man anstränga sig särskilt mycket för man blir slut. Så nu säger jag....


Gott Nytt År.

 

Lånad bild