Jag skriver ett inlägg, och nu var det längesedan. Känns som en liten tjatig mening det där, men det dröjer längre och längre mellan inläggen. Men nu jäklar så ska det banne mig bli av. Vet inte om jag glömt bort hur man skriver, men då det får bli som det blir som med allt annat.

Förresten.....har ni sett några myggor än?? Så mycket mygg det skulle bli i år, och jag har inte sett en enda. Det var annat förr.....då blev man helgalen på alla mygg som bet en tid å otid. Hade stora fula röda märken efter bett överallt på kroppen. Var de inte efter en ute, så jagade myggen en i sömnen. Det surrades så man trodde det fanns en borrmaskin i rummet. Jäklar vad de levde om.  Men nog om detta.


Nu ska jag ta mig en stor härlig kopp och hälla i lite te som jag ska njuta av innan drömlandet. Föresren.....brukar ni dagdrömma ? Jag vet jag gjorde det som liten . Jag la mig ner på gräsmattan och glodde rakt upp mot himlen och tänkte...undra hur stort det är där uppe? .....den frågan lär man alldrig få nåt svar på.


Nä nu ska jag ge mig för ikväll. Till helgen går jag på semester så då kan jag dagdrömma hela dagarna om jag vill, så nu....(om vi inte syns bloggen) vill jag önska er en glad och trevlig sommar.!!!

Kramelikram.