Men halloj alla. Sååå längesedan jag var här inne i min blogg och skrev något. Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag faktiskt tröttnat på att blogga, men vet och förstår att det är många av mina fina bloggvänner som fortsätter med bloggandet . Härligt! Fortsätt med det. Men för mig blir det mer o mer sällan.

Tja..Vad har jag haft för mig då? Kan man undra. Det är ju mycket som hänt sedan jag sist bloggade men allt som har hänt sen sist hoppat jag nog över för annars uttröttade.  

Jag jobbar och står i. Vi har ju dessutom den här jäkla ( får man skriva så) Corona som håller oss i ett järngrepp. Så det gäller att vi sköter oss. Tvättar händer och så. Jag har tvättat händerna så dom är alldeles som ett papper. Torr och eländig MEN rena.

Lördag idag. Vad hittar ni på i Corona tider. Berätta. Nu måste jag sätta punkt i mitt inlägg för den här gången. Lite ovan att skriva nämligen. Förresten..ni kan hitta mig på Instagram. Kontot heter annechristine_e  


Tjingeling